Aanbod


Investeren in jezelf is de beste investering die je kan doen!


Individueel coach traject

Reiki behandeling

Workshop 'Een beetje stress mag!'Jij als geHEEL

In mijn begeleiding kijk ik naar jou als een geheel: je bent niet alleen je lichaam, maar ook niet alleen je gedachten. Daarbij komen ook nog je emoties om de hoek kijken, hoeveel energie je hebt en is het belangrijk dat je in je leven met iets bezig waarvoor je graag ’s ochtends je bed uit komt.

Ik kan me voorstellen dat je, op het moment dat je even helemaal vast loopt, juist geen energie hebt. Maar dat je dan ook niet weet waarom je iedere dag weer op staat of dat je heel sombere gedachten hebt. Dit hangt allemaal met elkaar samen. Door met het één aan de slag te gaan, trek je het andere vanzelf mee in een opwaartse spiraal.

De antwoorden vind je in jezelf

Als we niet lekker in ons vel zitten, zoeken we vaak de antwoorden buiten onszelf: we gaan op retraite, we zoeken een andere baan, een ander huis etc. Maar uiteindelijk neem je jezelf toch weer mee. Als het nieuwe van de verandering er af is, loop je vaak weer tegen dezelfde dingen aan.

Ook ik wilde de rust vinden in een retraite, mijn geluk vinden in een andere baan. Maar uiteindelijk kwam ik mezelf toch steeds weer tegen.

Nu weet ik dat de antwoorden niet buiten ons te vinden zijn, maar juist in jezelf. 

En op die momenten dat je het echt niet meer weet, kun je die antwoorden zelf vaak even niet meer zelf vinden.

 

Op die momenten loop ik graag een stukje met je mee om weer terug te komen bij jezelf.

Lieve groet, Esther