Individuele coaching

In een 1 op 1 coachingstraject gaan we met jouw hulpvraag aan de slag. Waar wil jij aan werken en hoe ziet het er voor jou uit als je dat al gehaald hebt? Omdat iedere hulpvraag anders is en ook omdat ieder persoon anders is, werk ik niet met een standaard module. Het is geen quick fix die voor iedereen geldt.  Wel ga je aan de slag volgens het principe van van HEEL: Je mag bepaalde patronen, overtuigingen en gedragingen gaan Herkennen en Erkennen om er vervolgens Expressie aan te geven en Los te laten.

Daarbij gaan we samen kijken wat voor jou nodig is.


Niet alleen maar praten

In mijn trajecten zal je zeker niet alleen maar praten. Je mag gaan voelen en ervaren wat bepaalde situaties met je doen. Ik laat je jezelf (her)ontdekken met concrete praktische oefeningen. Door te ervaren wat je nu écht zelf voelt en te laten ervaren hoe je lichaam daarop reageert, krijg je inzicht hoe je daar mee om kan gaan.

Wandelend of in mijn praktijkruimte

Je kan kiezen waar de gesprekken plaats vinden: in mijn praktijkruimte in Amersfoort Vathorst of al wandelend door de natuur. Een combinatie van beiden mag ook.  Wandelend gebruiken we de symboliek van de natuur voor de situaties die je ook in het dagelijks leven tegen kan komen.

We starten altijd met een gratis kennismakingsgesprek.  

Als je besluit een traject te starten, zullen we samen een pakket samen stellen. Dat is voor iedereen anders: afhankelijk van wat je zelf wilt, maar ook van wat passend is in jouw situatie. 

 

Heb je nog vragen of wil je weten of ik wat voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor een 


Investeren in jezelf is de beste investering die je kan doen!

Alles wat je leert in een coachtraject, neem je de rest van je leven met je mee!

Dus ja,  het kost nu tijd, het kost je energie en het kost nu geld, maar daar heb je niet alleen nu wat aan. Alles wat je uit een traject haalt, neem je de rest van je leven mee!


Ook werkgevers zien het belang van investeren in de gezondheid van hun werknemers. De meeste werkgevers hebben hier budget voor. Dit kan preventief zijn, maar ook als je bent uitgevallen van werk.  Je kan dit bij je leidinggevende vragen, maar ook via HR.  En wellicht staat er wel iets over in jouw CAO. 

Mijn trajecten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

 

Ben je ziekgemeld van je werk? Dan zijn werkgevers verplicht om je bij te staan bij je re-integratie. Meer informatie hierover is te vinden op Wet verbetering poortwachter