Ochtend retreat 'de winter editie'

Een unieke samenwerking van coachingspraktijk HEEL en 'Als je maar durft' !

Een nieuw jaar is begonnen!

Een heel jaar wat zich mag gaan ontvouwen als een zaadje in de grond die weer tot volle bloei mag komen!

Wat laat jij achter in 2023 en wat neem je mee het nieuwe jaar in? Na het succes van het ochtend retreat in de herfst, staat nu de wintereditie op de planning!

Samen met een klein groepje vrouwen keren we naar binnen en maken we een innerlijke reis. We reflecteren en beleven een unieke ervaring middels headphone!

Dit doen we op een unieke manier op een fijne plek in onze praktijkruimte én buiten in het park.

We verstillen en maken een bijzondere reis in onszelf  onder andere door middel van een headphone.

 

Gun jij jezelf een ochtend voor jezelf?

Meld je dan aan!

 

 

Aanmelden kan via de contactpagina. Maar een mailtje naar info@coachingspraktijkheel.nl of een appje naar 06-42564084 mag ook.

De kosten zijn €35,- incl. thee en wat lekkers.
Na aanmelding ontvang je een betaal verzoekje. Na betaling is je plekje definitief.

Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang, kunnen wij helaas geen geld terug geven.Waarom alleen vrouwen?

Op deze manier bij elkaar komen, kan je een vrouwencirkel noemen. Het woord zegt het al: bij een vrouwencirkel komen we samen met alleen maar vrouwen en zitten we in een cirkel bij elkaar.

Een vrouwencirkel is een plek waar iedere vrouw de ruimte krijgt om haar verhaal te delen, Dit doen we in alle veiligheid en alle vertrouwen. Alles wat gedeeld wordt, blijft namelijk in de cirkel.

Bij een cirkel is er geen onder en boven, er is geen goed en geen slecht. Iedereen in de cirkel is gelijkwaardig aan elkaar. Iedere vrouw heeft haar eigen kracht, haar eigen wijsheid, haar eigen ervaring en haar eigen passie in te brengen.

In de vrouwencirkel is er ruimte en vrijheid om eerlijk te zijn, om pijn en verdriet te delen, maar ook om vragen en onzekerheden en talenten te delen met elkaar. Het doel: te verbinden, te delen en te helen.

 

Op het moment dat je in een vrouwencirkel stapt, laat je even alles van je af vallen: alle druk laat je even voor wat het is.

Het is echt even tijd voor jou!

Als we met mannen zijn, gedragen we ons vaak toch wat anders.  We houden ons in of we willen juist indruk maken. Dit kan geheel onbewust zijn. In een vrouwencirkel is het uitsluitend de vrouwenenergie waar je kracht en verbinding uit kan halen en helemaal jezelf kan zijn.