Voor werkgevers

Als werkgever wil je natuurlijk het beste voor je werknemers. Daarom zorg je ook voor goede arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden.

Toch kan het altijd gebeuren dat een werknemer langdurig uitvalt of door omstandigheden niet meer volledig de werkzaamheden kan doen die eigenlijk verwacht worden.

Dit kan meerdere oorzaken hebben. Bijvoorbeeld een hoge werkdruk, situaties in de privé-situatie of altijd de lat heel hoog leggen.

Wat de oorzaak ook is, het uit zich in stress klachten, wellicht in overspannenheid of een burn-out.

Kortom de balans is even helemaal kwijt.


 Individuele coachings trajecten

Wat gun jij je werknemer op zo’n moment dan? Inderdaad, de juiste begeleiding, helemaal op maat voor jouw werknemer!

 

En dat is waar ik om de hoek kom kijken. Samen met jouw werknemer onderzoek ik waar de balans is kwijtgeraakt, vergroten we het stress-bewustzijn en onderzoeken we wat er nodig is om die balans weer terug te vinden.

Omdat iedereen anders is, heb ik hiervoor geen standaard formule. Ik zorg voor een traject passend bij wat iemand nodig heeft. Dat maakt dat ieder traject uniek is!

 

Samen met jou als werkgever en met je werknemer overleggen we wat nodig is en daar pas ik de trajecten op aan. Daarom zullen deze niet altijd overeen komen met de pakketten die ik voor particulieren aanbied. Wel wordt er altijd een persoonlijk herstel- en ontspanplan opgesteld.

De coaching kan plaats vinden bij mij in de praktijk in Amersfoort. Maar uit ervaring weet ik dat wandel coaching in de natuur ook als heel prettig wordt ervaren. De natuur zorgt automatisch voor een bepaalde mate van rust. Daarbij zorgt het wandelen voor het afvoeren van de stresshormonen en opbouwende conditie/vitaliteit.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten.


Voorlichting

Graag kom ik langs om voorlichting te geven over stress, burn-out en het belang van een goede balans.

Mocht je als werkgever themadagen (of dagdelen) organiseren voor je werknemers in het kader van work-life balance, stress reductie of vitaliteit, dan vind ik het erg leuk om daar een bijdrage aan te leveren.

Samen zullen we afstemmen welke vorm en inhoud zo goed mogelijk aansluiten bij het doel van de bijeenkomst en de medewerkers.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten.

 

Workshops

Naast individuele coaching, kan ik ook preventief aan de slag binnen jouw organisatie om het stress bewustzijn te vergroten. Bijvoorbeeld met de workshop: 

 

Uiteraard wordt deze workshop helemaal aangepast zodat deze passend is binnen de organisatie.

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten.